Fra rekrutt til A-lag! – Follo HK Damer

Fra rekrutt til A-lag!

At vi har et godt rekruttmiljø er det ikke mye tvil om! I helgen kvalifiserte laget seg til nasjonalt sluttspill i Lerøy-serien for andre år på rad. Kun 8 lag kommer igjennom det nåløyet – og Follo HK Damer er eneste jentelag fra Region Øst i sluttspillet. Gratulerer til LAGET med denne prestasjonen!

På et sterkt rekruttlag finner vi også spillere som tar steget opp til A-laget, og vi er glade for å dele nyheten om at høyrekant Juni Høgden Mæle, strekspiller Anette Rusten (begge tidligere Ski-spillere og 2004-modeller) og venstreback Karen Linnestad Spone (2005-modell fra Vestby) også neste år blir å se i den røde Follo-drakten. Alle har allerede fått sin debut i 1. divisjon, og vi håper vi kan tilby jentene spill i Rema 1000-ligaen neste sesong!

Vi er så glade for at dere blir med oss videre! <3