2 nye poeng på kontoen og mange glade barn på kamp – Follo HK Damer

2 nye poeng på kontoen og mange glade barn på kamp

I «Barnas kamp» møtte jentene våre Junkeren fra Bodø, med de tidligere Follo-jentene Elise Kelley på banen og Andrea Fossli for anledningen på benken (håper du er tilbake fra skade snart!)

Etter en litt treg start dro våre jenter fra og gikk til pause med en 14-9 ledelse. I pausen var det hele tre forsøk på å treffe tverrliggeren i DNB-kastet, men heller ikke denne gangen ble det treff. Potten til neste hjemmekamp er dermed oppe i 10.000!

Junkeren scorer andre omgangs første mål, men deretter rykker de rødkledde fra, og går fra 14-10 til 19-10 ila de første 7 minuttene, og holder en avstand på 8-10 mål kampen ut. Mange ungjenter på banen i dag, og moro å se Karen Spone, Vilde Bjørnsen og Anette Rusten levere når de får sjansen. Det gror godt i Follo-familien og det blir spennende å følge ungjentene fremover!

Sluttresultatet blir 35-27. Etter kampen fikk mange av det som kan bli fremtidens Follo-spillere ta bilder med de nåværende og vi takker alle for oppmøtet og støtten i dagens kamp. Håper vi ses igjen snart!