2 nye poeng på kontoen! – Follo HK Damer

2 nye poeng på kontoen!

Kampen mot Nordstrand ble en målrik affære, der de rødkledde sendte ballen bak motstanderens keeper hele 42 ganger. Høy fart og godt angrepsspill ga valuta for pengene til de som hadde tatt turen til Stil Arena denne søndagen.

Her er kamprapport fra Michael:

Dagens motstander hjemme i STIL arena var Nordstrand. Et Nordstrand-lag som kom med 3 seire i deres 3 siste kamper og et lag vi avga et poeng mot på bortebane i lagenes første møte. I forrige møte følte vi at var nølende og alt for stillestående i angrepsspillet vårt. Derfor brukte vi uken opp til kampen på å jobbe med å øke tempo i alle spillets faser. Og for et tempo det ble i matchen!

Follo jentene kom godt ut fra start og gikk opp i tidlig ledelse. Denne holdt de på omgangen ut. Pauseresultatet 20-18 til hjemmelaget vitner om høyt tempo om mye bra angrepsspill fra begge lagene og ditto manglende forsvarsspill til tider. Andre omgangen startet som første med et heltent hjemmelag som trakk ytterligere fra bortelaget i målprotokollen. Der scoringsfrekvensen ble opprettholdt hele kampen klarte man også å få litt bedre kontroll defensiv hvilket endte med en sikker seier på 42-33.

Takk for støtten fra publikum!

ØB var som vanlig også på kampen, og her kan du se kampen i reprise og lese deres oppsummering av kampen

https://www.oblad.no/vill-jubel-etter-malorgie-drommen-er-jo-a-spille-i-eliten-med-follo/s/5-68-1277683