WOW! – Follo HK Damer

WOW!

Om det var en litt grå onsdag i Bergen i forrige uke, kan vi ikke si det samme om denne onsdagen. Med Haslum Bærum Damer på motsatt banehalvdel hadde jentene åpenbart bestemt seg for å vise hva som bor i dem. Fasiten ble seier 46-24!

Årets første hjemmekamp var mot Haslum Bærum Damer. Det var nr 3 og 4 på tabellen som skulle møtes til dyst. Første innbyrdes oppgjør endte 28-28 så det var i utgangspunktet forventet en tett og jevn match. Det kan vi avsløre med det samme at det ble det aldri. Det var et heltent hjemmelag som entret parketten og i løpet av 4 min hadde Follo-jentene gått opp i 5-1 ledelse. Derfra og kampen ut så hjemmelaget seg aldri tilbake og kampen endte med kalas seier på hele 46-24. Follo-jentene utstrålte en fantastisk energi og la ned en imponerende innsats i alle spillets faser, og krydret med en vanvittig effektivitet endte kampen med sesongbeste.

Alle jentene bidro sterkt og fortjener all honnør for prestasjonen. Gledelig var det også at Karen Spone (2005 årgang) fikk sin debut i dagens oppgjør. Hun kvitterte like gjerne med 2 scoringer og en flott inntreden i 1. divisjon.

Vi takker Ski J2010 for flott utført maskot-oppdrag!

Les hva ØB skriver om kampen: https://www.oblad.no/follo-jentene-scoret-utrolige-26-pa-en-omgang-og-det-bare-fortsatte/s/5-68-1269846

Nå ser vi frem til toppoppgjør borte mot Gjerpen onsdag 25. januar og det hadde vært gøy om noen supportere tok turen for å heie på jentene.