Midtukekamp mot Haslum Bærum Damer! – Follo HK Damer

Midtukekamp mot Haslum Bærum Damer!

Onsdag er det klart for årets første hjemmekamp når jentene møter Haslum Bærum Damer. Lagene ligger i skrivende stund på 3. og 4. plass på tabellen – riktig nok har våre jenter en kamp mindre spilt enn de andre lagene i toppen.

Høstens oppgjør endte uavgjort 28-28, og etter forrige ukes uavgjort-kamp mot Fyllingen regner vi med at vi får se et heltent mannskap på parketten onsdag.

Trener Michael sier: «Etter et bittert og uventet poeng tap i siste sekund borte mot Fyllingen forrige onsdag håper vi å se et revansjesugent Follo-mannskap på banen i onsdagens hjemmekamp mot Haslum. Første innbyrdes oppgjør i Nadderud ble en thriller helt inn og vi forventer at det omvendte oppgjør blir det samme. Vi tar imot et godt Haslum lag som kjemper for å få kontakt i toppen av tabellen mens vi kan ta tilbake tabelltoppen med seier. Det er med andre ord et toppoppgjør hvor vi håper at publikum vil bli underholdt med mye god håndball. Follo-jentene er klare til å krige og blø for drakten i kampen om de to poengene.»

Kampstart kl 19.30 i Stil Arena. Håndball er best i hall!