Seier og juleferie på toppen av tabellen! – Follo HK Damer

Seier og juleferie på toppen av tabellen!

Årets siste kamp var borte kamp mot Levanger. Et Levanger lag som har vært litt svingende i sesonginnledningen men som har prestert gode resultater de siste kampene.

Follo-jentene tok kommandoen fra start og gikk opp i 6-3 ledelse, men hjemmelaget fikk kjempet seg tilbake i kampen og var ajour på stillingen 6-6. Herfra byttet lagene på og lede, men fra 10-10 fikk Follo momentum og gikk til pause med en komfortabel ledelse på 16-12.

I andre omgang økes føringen til 6 mål på stillingen 18-12 og Follo-jentene har tilsynelatende kontroll på kampen. En periode med masse slurv og tekniske feil, samt bom på opplagte muligheter invitere hjemmelaget inn i kampen igjen, og Levanger for utlignet på stillingen 22-22. Deretter fester Follo-jentene grep om kampen igjen og vinner til slutt 27-25. Det vitner om et Follo-lag i god utvikling at man på en middels dag tar med seg 2 poeng fra en vanskelig bortekamp i Levanger.

Med fasit i hånden tar vi juleferie på topp av tabellen og gleder masse til fortsettelse på nyåret. Vi takker alle som har støttet laget og ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår. Vi ses til flere spennende oppgjør i 2023!