Seier i toppkampen og tabelltopp! – Follo HK Damer

Seier i toppkampen og tabelltopp!

I dag var det duket for toppoppgjør i STIL arena hvor topplaget Oppsal kom på besøk. Før dagens kamp skilte det et poeng mellom Oppsal på 1. og Follo på 2. plass på tabellen.

Kampen starter i høyt tempo og Follo jentene kommer som skutt ut av startblokkene og går opp i en 8-2 ledelse etter 10 spilte minutter. Kampen jevner seg litt og etter 20 min er hjemmelagets ledelse på 12-8. Et fantastisk velspillende Follo lag vinner de siste 10 min av omgangen med 7-2 og kan dermed gå til pause med en komfortabel ledelse på 19-10.

Follo jentene kontrollerer kampen i andre omgang og selv om bortelaget for redusert føring til 5 mål ved et par anledninger er det aldri tvil om hvem som kommer til å stikke av med de to poengene. Av dagens Follo jenter er det på sin plass å nevne June Krogh som sto fremragende i mål samt måten Jeanett Kristiansen i stor grad styrte slagets gang og endte på 10 nettkjenninger. Dagens mest imponerende innsats kom fra lagets yngste spiller. Juni Mæle født i 2004 hadde før dagens kamp spilt ca 30 minutters 1. divisjons håndball og gikk like gjerne inn i toppoppgjøret og banket inn 6 mål på 7 forsøk fra sin høyre kant posisjon. Med dagens seier overtar Follo jentene foreløpig 1. plassen i 1. divisjon