Storseier i Tønsberg! – Follo HK Damer

Storseier i Tønsberg!

Dagens match var borte mot Flint Tønsberg. Et lag som har hatt stor utskifting i laget siden nedrykket fra REMA 1000 ligaen i fjor. Det var derfor knyttet stor spenning til dagens kamp. Jentene har hatt en god treningsperiode siden forrige kamp og hadde veldig lyst å vist seg frem. Vi kom godt ut av startblokkene og gikk tidlig opp i en 8-4 ledelse men en del slurv og tekniske feil gjorde at hjemmelaget kom tilbake i kampen og gikk opp i en 11-10. siste 8 min av 1. omgang tilhørte imidlertid Follo jentene som kunne gå til pause med 17-14 ledelse. Hva jentene hadde fått i pause teen er usikkert men de brukte de første 13 min av andre omgang til å si takk for følget til hjemmelaget og gikk opp i en 25-18 ledelse og kampen var i realiteten avgjort. I store deler av 2. omgang spilte vi 7 mot 6 i angrepet med stor suksess. Kampen ender med en imponerende seier på 35-23 og dermed ble dagens to poeng med hjem til Follo.

I dagens oppgjør er det på sin plass å nevne Aleksandra Mandic som fullt fortjent ble kåret til banens beste spiller.

Foto: Gro Anette Nilsen

Like imponerende som jentenes prestasjon var oppbakkingen fra tribune. «Bonden og Snekkere» med flere hadde tatt turen til Tønsberg for å heie frem jentene. De laget et fantastisk liv på tribunen med trampe klapp og trommerytmer og bar virkelig Follo jentene frem gjennom hele kampen. Tusen takk for støtten🙌 Nå ser vi frem til neste hjemmekamp søndag 11. desember hvor topplaget Oppsal er motstander. Vi håper at mange supportere kommer på kamp og heier jentene frem seier.