Seier og publikumsrekord! – Follo HK Damer

Seier og publikumsrekord!

Denne kampen fikk vi vist oss frem for 2095 tilskuere!

Follo HK Damer inviterte til «Fyll hallen» arrangement i dagens hjemmekamp mot Fjellhammer. Og gjett om hallen ble fylt. 2095 tilskuere møtte opp og med det ny tilskuer rekord i STIL arena. De fremmøtte skapte en magisk stemning under hele kampen. Follo jentene brukte all energien fra tribunen til og gi Fjellhammer laget bakoversveis og gikk like gjerne opp i 5-0 ledelse. Gjestene var tvunget til timeout og kom etterhvert bedre med i kampen mye takket være 7 mot 6 spill og noe slurv i avslutningene hos hjemmelaget. Hjemmelaget gjenvant kontroll over kampen og kunne gå til pause med en komfortabel 15-10 ledelse.

Andre omgang startet som første og Follo jenten blåste bortelaget av banen til enorm jubel fra det fantastiske publikumet. Tavlen viste 18-10 til hjemmelaget og kampen var i realiteten avgjort. Selv om borte laget fikk pyntet litt på resultatet mot slutten endte det likevel med en overbevisende seier på 28-25. Det var flere av hjemmelagets spillere som markerte seg positivt i dagens oppgjør men bestemannspremien skal uomtvistelig deles ut til et fantastisk medlevende publikum som lagde euforisk stemning i arenaen i dag.

Vi håper at se mange av dere igjen på neste hjemmekamp 11. desember mot Oppsal.