Poeng på en dårlig dag! – Follo HK Damer

Poeng på en dårlig dag!

Ett poeng i kassa på en særdeles dårlig dag av follodamene.

Vi gikk inn i denne kampen etter en uke med trening og gode forberedelser på Nordstrand sitt spill og spillere. Men, det skulle vise seg at i denne kampen var vi vår egen verste fiende. Med 22 tekniske feil og 24 skuddbom tar man sjelden poeng i håndballkamper. Dette var en kamp hvor vi gjennom hele kampen jobber for at ting skal løsne, få flyt og dra i fra Nordstrand. Dessverre finner vi verken et høyere gir i forsvar eller nok rytme, bevegelse og samspill i angrepsspillet vårt gjennom store deler av kampen.

Til tider viser vi oss fra en god side og spiller fantastisk håndball som vi vet vi kan. Vi er glade for at vi «biter oss fast» og tar med oss ett poeng på en dårlig dag. Det viser tross alt moral, vilje og karakter i laget! Det er tross alt ikke lenger enn en uke tilbake hvor vi spiller en strålende kamp, så vi vet hva som bor i oss som lag. Dette tar vi med oss videre i treningsarbeidet, samtidig som vi «bretter opp armene» og skal jobbe hardt sammen for økte prestasjoner og videre utvikling! Neste kamp skal vi spille med hjertet uten på Follodrakta!

Neste kamp: Follo HK Damer – Larvik Turn onsdag 12/10 kl.1930 Stil Arena

Jeanett kåret til Follo`s beste i gårsdagens kamp av lokal jury