Stjernespiller klar for Follo HK Damer – Follo HK Damer

Stjernespiller klar for Follo HK Damer

Jeanett Kristiansen (29) er klar for Follo HK Damer! Bakspilleren har skrevet kontrakt med Follo HK Damer som strekker seg ut sesongen 22/23.

Foto: Østlandets Blad ved Knut Stenseth

I våres valgte Jeanett å gi seg med håndball, etter en sesong i Storhamar Håndball Elite. Nå har Follo HK Damer sikret seg signaturen til målmaskinen.

Trener Michael Rehnquist er naturligvis fornøyd, og har følgende å si om signeringen: «Dette er en stor dag for Follo HK Damer. Å kunne presentere Jeanett i den røde Follodrakten inneværende sesong er det nok de færreste som har turde drømme om. Jeanett er en kapasitet som på sitt høyeste nivå kunne ha valgt en langt mer fasjonabel adresse og utøvd idretten sin. Derfor er vi stolte og ydmyke over å ha landet denne avtalen. Jeanett er en vanvittig dyktig toveisspiller som vi håper og tror vil bidra godt i vår bestrebelse om å være med i toppen av 1. divisjon. Samtidig vil hun med sin erfaring og evne til at hjelpe unge utøvere i utviklingen sin bidra slik at vi som lag vil heve oss i alt vi gjør i treningshverdagen. Dette er en spiller Follopublikummet kan glede seg til å se i aksjon!»

Jeanett tar med seg mye erfaring inn i spillergruppen. Allerede i sesongen 2012/13 gjorde hun sakene sine godt for Glassverket i eliteserien, og ble kåret til sesongens nykommer. Etter dette har Jeanett vært en viktig brikke i samtlige lag hun har spilt for. Hun har fartstid fra blant annet Larvik, Vipers, Herning Ikast og Storhamar. I løpet av håndballkarrieren har hun blitt norgesmester 4 ganger, seriemester 4 ganger og vunnet danske Santander cup. I 2019 tok hun medalje med Vipers i Champions League. Hun har i tillegg flere landskamper for Norge.

Daglig leder Lars Olsen gleder seg til å se stjernespilleren i aksjon for rødtrøyene:

«At en spiller som Jeanett trigges til comeback og vil spille for FHKD, er en anerkjennelse for klubben. Det er et tegn på at vi jobber godt og tar nye steg i satsingen. Vi er takknemlige for gode sponsorer som har troa på satsingen i klubben og som gir oss muligheten til å hente en proffutøver som Jeanett.»

Du kan se Jeanett sammen med Follojentene i aksjon allerede søndag 25.09. Da gjester Gjerpen og tidligere Follospiller Sara Ashuri parketten. Møt opp i STIL Arena søndag kl. 18.00, for å gi Jeanett en varm velkomst!

Les hva Østlandets blad skrev etter møtet med Kristiansen:

https://www.oblad.no/nei-det-er-ikke-1-april-cl-vinner-jeanett-kristiansen-er-klar-for-follo/s/5-68-1219948