Endelig serieåpning og kamp om 2 poeng igjen i STIL arena. Dagens motstandere fra Fyllingen er et nyopprykket lag som mange spår en vanskelig sesong i 1. div. Etter en jevn start på kampen klarer vi å koble et vist grep om kampen inn mot pause og går i garderoben med en 16-12 ledelse. De første 20 min av 2. omgang fester vi grepet og går opp i 8 måls ledelse og har full kontroll på kampen de siste 10 min til tross for at borte laget for pyntet på resultatet mot slutten. Vi vinner en kontrollert seier på 29 – 24 og er veldig godt fornøyd med å vinne 1. hjemmekamp for sesongen. Vi takker publikum for støtten og håper å se dem tilbake i arenaen til neste hjemmekamp 25. september mot opprykks favoritt Gjerpen.

Foto: Heidi Ringlund

Follo HK Damer-Fyllingen 29-24 (16-12)

Follo HKD: June Krogh, Jenny Sofie Utne, Silje Alvestad 8, Ida Ringlund Hansen 4, Tilde Alræk 4, Andrea Gabrielsen 3, Mirela Gjikokaj 3, Mariell Heggen Kulsrud 2, Mari Nilsen Solberg 2, Anette Sundfær Johnsen 2, Louise Engstrøm, Eline Gerø, Ingeborg Brøste Fossnes

Se hva Østlandets blad skriver om kampen:

https://www.oblad.no/drommestart-for-follo-damene-det-er-mye-rusk-i-maskineriet/s/5-68-1216531

Foto: Heidi Ringlund Takk til maskotene fra Son lykke til i sesongen:)