Stemningsrapport fra Viborg – Follo HK Damer

Stemningsrapport fra Viborg

Denne uken er alle spillere og trenere samlet til treningsleir og treningskamper i Viborg. Vi har tatt en prat med hovedtrener Michael Rehnquist for å få en liten oppdatering. <bilde av Michael>

Damelaget har så langt spilt 2 treningskamper mot to danske lag, ett fra 1. divisjon og ett eliteserielag. Michael forteller dette om kampene:

«Den første kampen var mot Bjerringbro, et lag som spilte play-off til eliteserien i vår. Kampen endte med et litt surt ett-målstap. Selv om vi sitter med følelsen at vi burde vunnet kampen tar vi med oss mange gode prestasjoner. Vi må huske at dette er første treningskamp der hele troppen er med, og det tar litt tid før samspillet sitter 100 %. Det var mange gode prestasjoner å ta med seg videre, og fra denne kampen vil jeg spesielt trekke frem målvaktsspillet.

Kamp 2 var mot eliteserielaget Skanderborg. Her hang vi godt med til pause, men ble regelrett fraløpt i andre omgang. Det endte med et 11-målstap i denne kampen. Samspill forsvar-målvakter fungerte ikke like godt i denne kampen, og i tillegg ble det for mange skuddmiss fremover. På den positive siden tar vi med oss en god del fint spill også i denne kampen.»

Det viktigste i Danmark er å få gjennomført gode treninger og bygge laget, både sportslig og sosialt. Dette har det ligget godt til rette for og Michael skryter av gode treningsforhold og god stemning i laget.

Vi har uten tvil et godt mannskap som vi har forventninger til i årets svært tøffe 1. divisjon. Alle jentene er pt skadefrie og kampklare, og vi gleder oss til å se jentene i aksjon på hjemmebane i Follo cup helgen 12-14. august!