VERDENSMESTERE!!!

Norge og jentene våre beseiret storfavoritt Ungarn i VM finalen for junior!!!

Gratulerer Norge og jentene våre, June, Jenny, Martine, SIlje og Anna!!! Vi er så stolte!!

Hanball.no skriver om finalen:

Norge fikk en særdeles god start på kampen, og ledet 5-1 etter 9 minutter. Da tok Ungarn timeout, og seks minutter senere var stillingen 7-6.

Til pause var Norge igjen foran, etter at Maja Furu Sæteren satte Norges 17. scoring. Ungarn sto da med 15 scoringer.

Andre omgang ble svært spennende og jevn. Lagene fulgte hverandre tett, men Norge var stadig ett eller to må foran.

Med sju minutter igjen gikk Ungarn for første gang opp i ledelsen, på stillingen 26-27. Så ble det 26-28, før Norge utliknet til 28-28 med fire minutter igjen.

I siste spilleminutt, med bare få sekunder igjen, satte Frida Andersen inn Norges mål 31, og kunne dermed juble for tomålsseier og VM-gull!