Bendik Berg takker for seg etter sesongen – Follo HK Damer

Bendik Berg takker for seg etter sesongen

Mandag ble det offentligjort at Follo HK Damers hovedtrener Bendik Berg ønsker å overlate roret til andre krefter etter sesongen.

Årsaken er at det har vist seg vanskelig å kombinere den sivile jobben som lærer ved Askim videregående skole og jobben som hovedtrener for et lag i Rema1000 Ligaen med alt det medfører.

Akkurat nå er fokuset mest på trening i morgen og kamp på onsdag, og jeg er veldig giret på å gjøre en god jobb for laget og klubben i månedene framover

Bendik Berg Hovedtrener Follo HK Damer

Det er viktig for klubben å understreke at dette er 100% en avgjørelse som er tatt av Bendik selv. Det er en trener med full tillit fra alle i klubben som av personlige årsaker ikke får hverdagene til å gå opp.

Bendik er inne i sin femte sesong i Follo HK Damer. Han har gjort en formidabel jobb i fire sesongen med å videreutvikle rekruttgruppen i klubben, før han før årets sesong tok over ansvaret for A-laget. Planen var at hovedtrener vervet for A-laget skulle gå over minst tre sesonger, men det har vist seg å være vanskelig å kombinere med den sivile jobben.

Bendik sier selv, «Det har vært et ekstremt vanskelig valg å ta. Jeg har hatt mange flotte år i klubben med fine folk og dedikerte spillere. Det er mye og mange jeg kommer til å savne, men samtidig var det valg som var nødt til å bli tatt.»

Jobben med å erstatte Bendik er godt i gang og klubben regner med at en etterfølger i hovedtrenerjobben vil kunngjøres i løpet av kort tid, slik at vedkommende kan være med å forme neste års spillerstall og være med i forberedelsene.