Daglig leder Lars Olsen har vært på julebesøk hos noen av våre trofaste støttespillere, og ble både mett og ikke minst sulten på en ny Mustang, etter førjulsbesøk hos våre sponsorer og samarbeidspartnere.

Follo HK Damers nye daglig leder har ikke vært i arbeid mange dager før han reiser på turne rundt til sponsorer for å ønske god jul, dele ut julekort og en liten hilsen som takk for samarbeidet i året som gikk. Det har jo som alle har fått kjent på kroppen vært nok et spesielt år, og klubben er utrolig takknemlig for samarbeidsviljen som er vist fra våre lojale støttespillere.

Kebaben i rull hos Balkan smaker alltid nydelig, og er i følge vår dagligleder den beste kebaben han har spist.

Den nye Mustang GT 5.0 V8 med 450HK 2018 modell til kr 919 000,- er et stort drømmeønske under juletreet for Lars Olsen.

Morten Gåseide og Dagligleder FHKD Lars Olsen

KC Follo er vår herlige draktleverandør, som ikke bare byr på drakter fra Craft. Det er ikke en ting dagligleder Petter Gjermstad og Kjell Tore ikke klarer å dra opp av «hatten». KC Follo stiller alltid opp, og har en service helt utenom det vanlige, noe vi setter stor pris på.

Julerunden avsluttet denne dagen hos Stil Tekstilservice med en håndballprat og kaffe med Ole Stian Rødal.

Ole Stian Rødal; Ski Tekstilservice