Søndag venter Larvik i Jotron Arena og hjemmelaget er nok klare for å følge opp seieren over Fredrikstad fra forrige hjemmekamp. Der leverte de godt mot et Fredrikstadlag som har startet sesongen friskt.

Så langt har Larvik variert litt i prestasjoner og dermed også resultatmessig, og vi går inn i kampen med innstillingen om at vi har alt å vinne. Og et stort ønske om å gjøre nettopp dette.

Så er det selvfølgelig en ting å si dette, noe annet å gjøre det. Vi har som alle vet sluppet inn flere mål enn vi liker, og jobber hele tiden for å bli bedre defensivt. Vi stiller uansett med klokketro på at det er mulig å forbedre og utvikle seg, og så får vi se om vi er gode nok til å matche Larvik. 

For å klare dette må vi være enda råere i duellspillet, og gi målvaktene våre bedre forutsetninger for å redde flere skudd. Lett sagt, litt vanskeligere gjort, men langt unna å være umulig.

Vi gleder oss uansett til å måle krefter mot nok en motstander i Rema 1000-ligaen.

Bendik Berg