Trond-Arne Syversen er med videre! – Follo HK Damer

Trond-Arne Syversen er med videre!

Det er ferie for begge lag i klubben, og brikkene begynner å falle på plass inn mot ny sesong. En sentral brikke i støtteapparatet rundt a-laget er nå sikret for enda et år, en brikke som er avgjørende for at tannhjulene skal bevege seg i hverdagen til Follo HK Damer. Han leverer i høy klasse hver gang han er på plass, noe både spillere og trenere nyter godt av. Trond-Arne Syversen er med Follo HK Damer opp i Rema 1000-ligaen, og skal fortsette å serve og legge til rette for jentene og trenerne inn i en svært spennende og morsom sesong! 

Spillergruppa sier følgende om verdien av å ha Trond-Arne i apparatet rundt laget: 

Trond Arne er en som hjelper oss med alt, fyller på med det vi trenger og legger til rette for at håndballtreninger og kamper skal bli så bra som mulig for oss! Han bidrar med godt humør og stemning i gruppen. Han er en super mann og ha med seg i trenings- og kamphverdagen.

A-laget, Follo HK Damer

Vi er utrolig glade for å ha med oss vår alt-mulig-mann videre!