Årets Follo-jenter 20/21 – Follo HK Damer

Årets Follo-jenter 20/21

Etter en sesong som ble kronet med et velfortjent opprykk, skal vi i tradisjon tro avslutte med kåringer av årets Follo-jenter, og vi starter med prisen som gir seg selv, nemlig Årets Toppscorer.

Årets toppscorer banket inn hele 49 scoringer på 11 kamper, med et snitt på 4,5 per kamp, like foran Andrea Sandkvist Fossli og Mina Hesselberg med henholdsvis 46 og 42 mål. Årets toppscorer er Katarina Ugland

Årets rookie skal også kåres. En rookie er en spiller som har sin første seniorsesong. Årets rookie har gjennom sesongen 20/21 virkelig vist seg elitespill verdig, med gjentatte solide prestasjoner i sesongens utgave av 1. divisjon. Gnistrende tempo, hurtige finter, smarte og raske skuddavleveringer og en offensivitet og råskap man sjeldent ser hos førsteårsseniorer var bakgrunn for juryens utnevnelse. Årets rookie er Silje Alvestad

Årets spiller er en spiller som har utmerket seg gjennom hele sesongen, har prestert på et stabilt svært høyt nivå. Hun har hatt en redningprosent på tett opp mot 50, i tillegg til å ha vært nest- og tredjesist på utallige mål, grunnet hennes fantastiske paningsarm. 

Årets spiller er Hilde Søyseth

Juryen i prisutdelingen er sportslig utvalg, og medlemmer av klubbens støtteapparat og trenerteam. 

Årets lagspiller er en pris som utnevnes av spillerne. Kriteriene for å nomineres som årets lagspiller er å utvise egenskaper som gjør at du er et godt forbilde, er førende i å skape og drive en god treningskultur, har gode holdninger og setter laget foran seg selv. 

Årets lagspiller treffer definitivt på samtlige punkter, og da også høyt opp på skalaen. En spiller som alltid ga 100% på trening, dro med seg lagspillere opp og frem, både i trening og i kamp, var positiv og utadvendt mot alle rundt laget. Hun sørget alltid for å være i forkant, og hjalp medspillere der det trengtes både i treningshverdag og inn mot kamper. 

Årets lagspiller er Karin Mollatt! 

Vi gratulerer vinnerne, og er takknemlige for innsatsen dere har lagt og legger ned for Follo HK Damer!