Seier i sesongens første treningskamp! – Follo HK Damer

Seier i sesongens første treningskamp!

Første treningskamp inn mot ny sesong er unnagjort. Forberedelsene inn mot Rema 1000-ligaen startet midt i april, og det er hele 4 måneder siden sist kamp, så det var en spillesugen gjeng som leverte en solid opptreden i Oppsal Arena.

1.omgang startet godt for Follo-jentene. Nye idéer om hvordan man ønsker å spille forsvar kommer raskt til syne, når forsvaret får orkestrert frem en nydelig snapp fra Mina, pasning rett til Andrea og 0-1 til rødtrøyene. Katarina setter straffe i angrepet etter, og våre lokale helter er raskt oppe i en 2-målsledelse. Etter dette følger lagene hverandre jevnt frem til pause, og lagene går i garderoben på stillingen 15-15.

Inn mot 2. omgang får man virkelig justert, og vi tar tydelig grep om kampen. En veldig god periode i starten av 2. omgang, med svært godt spill i alle spillets faser gir rødtrøyene et forsprang på 5-6 mål, en ledelse man holder helt inn til sluttsignalet lyder.

Kampen ender med seier 29-33, en god og lovende start på den nye sesongen, neste test blir borte mot Fredrikstad førstkommende tirsdag klokken 18:30!

På banen for Follo HK Damer:
Mille Fuglei, Mina Hesselberg, Sofie Vik, Eline Gerø, Katarina Karlsen Ugland, Lea Tidemann Stenvik, Maren Sofie Tefrum, Ingeborg Brøste Fossnes, Silje Alvestad, Andrea Sandkvist Fossli, Mari Solberg, Maria Keiserås Haugen

Veldig gøy med uoffisiell a-lagsdebut for 03-jenta fra Ski, Sofie Vik!

Silje Alvestad og Lea Tidemann Stenvik godt fornøyd etter gode prestasjoner i Oppsal Arena