Tre fantastiske spillere takkes av – Follo HK Damer

Tre fantastiske spillere takkes av

Sesongen 20/21 er som kjent over for Follo HK Damer. Mens det spilles serie- og cupfinale har Follo-jentene for lengst begynt oppkjøringen inn mot Rema 1000-ligaen. Tradisjon tro skal spillere takkes av, spillere som har lagt ned knallhardt arbeid og hederlig innsats i rødt, for klubben vi alle elsker.

Sara Møller

Sara kom til klubben første gang før 16/17-sesongen, og startet like så godt med å bli lagets toppscorer i 1. divisjon. Imponerende 100 mål, ble fulgt opp med 102 mål sesongen etter, noe som gjorde at selveste Larvik HK kom på banen og ville ha med seg lynvingen vår til Vestfold.
Det ble med en sesong i Larvik, og Sara var tilbake i rødt før klubbens aller første sesong i Rema 1000-ligaen.
Nå takker Sara for seg, og med operasjon i begge hofter og som nyutdannet jurist er det helt naturlig at venstrekanten nå velger å legge skoa på hylla.
Vi håper allikevel vi ser Sara på banen igjen ved en senere anledning.
Det ender med gode 283 mål på 78 kamper for hurtigtoget vårt, som vi alle er vant med å se først opp og ned langs sidelinjen hver bidige kamp.


Julie Hattestad

Midtspilleren med en høyreslegge fullt på høyde med sin mors OL-vinnende høyrearm, forlater som kjent Follo HK Damer til fordel for Oppsal kommende sesong. Julie kom til klubbens rekruttlag før 18/19-sesongen, og var i sine første sesonger helt sentral i rekruttlagets gode prestasjoner både i 2. divisjon og Lerøyserien. Gjennom sine solide seniorprestasjoner i 2. divisjon, tok Julie stegene fra å være en ungdomsspiller til å bli seniorspiller, og fikk sitt definitive gjennombrudd i topphåndballen i årets sesong. Etter å ha fått få sjanser i 19/20-sesongen, tok hun virkelig ansvar i skadefraværet til kaptein Tilde Alræk i opprykksesongen 20/21. Særlig i hjemmekampen mot Fjellhammer, og de tøffe bortekampene mot Grane Arendal og Volda – seieren som sikret opprykket, var Julie sentral.

Karin Mollatt

Den hardtarbeidende mossingen kom til klubben før 19/20-sesongen, etter to sesonger i Fredrikstad Ballklubb. Hun har gjennom hele sesongen bidratt med sin profesjonalitet, utrolige arbeidsinnsats og virkelig satt standarden i treningshverdagen. Hun har vært et godt alternativ til Maria, og gjort at man som lag har flere ulike typer å spille på, på linja. Nå venter 2. divisjon for linjespilleren, en god utviklingsarena for en ung og lovende spiller.

Follo HK Damer takker alle tre for fantastisk innsats gjennom deres tid i klubben, og ønsker dere alle masse lykke til videre.

Prøvekjør nye Mustang Mach-E hos vår generalsponsor Follo Autoco!