Alle Follo-jentene testet negativt, men seriespillet i topphåndballen utsettes ytterligere – Follo HK Damer

Alle Follo-jentene testet negativt, men seriespillet i topphåndballen utsettes ytterligere

Samtlige spillere, ledere og støtteapparat i tilkytning til Follo HK Damers a-lag ble satt i karantene etter påvist smittetilfelle hos Charlottenlund i etterkant av kampen som ble spilt mellom de to lagene søndag 17.01. Nå er alle tester returnert, og alle med negativt testsvar!

Karantenetid gjennomført, ingen påvist smitte i troppen og i går kom gladmeldingen at vi endelig får lov til å komme inn å trene igjen. Fra og med onsdag 03. februar får begge lag i klubben lov til å trene innendørs igjen, og gjenoppta forberedelsene inn mot den viktige andre halvdel av sesongen.

Under samme pressekonferanse ble det også anbefalt en ytterligere stans i seriespillet i topphåndballen i to uker, hvilket betyr at første mulige spilledato er 17.02. Vår planlagte kamp mot Reistad 03.02 er naturligvis allerede flyttet, og det blir spennende å se hva som skjer med toppkampen mot Gjerpen HK Skien som etter planene skal spilles 17.02.

Nå ser vi frem til å få a-lag og rekruttlag inn i hallen igjen til uka, og håper på full aktivitet over en lengre periode igjen!

Endelig får vi både rekrutt- og a-lag inn i hall igjen, klare for trening med fullkontakt!
Foto: Knut Andreas Stenseth/ØB