Påvist smitte hos Charlottenlund SK – Follo HK Damer
Andrea Fossli Foto: Heidi Ringlund

Påvist smitte hos Charlottenlund SK

Follo HK Damer ble lørdag kveld kontaktet av smittesporingsteamet i Trondheim kommune, som kunne informere om påvist smitte i troppen til Charlottenlund.

Tiltak ble fattet umiddelbart, og spillertroppen pluss alle andre involverte rundt vårt a-lag er nå informert og satt i karantene til og med onsdag 27.01. Spillerne skal også testes umiddelbart i sine respektive bostedskommuner. Ingen spillere eller ledere knyttet til a-lagstroppen har symptomer på Covid 19-smitte.

Vi velger å agere i henhold til føre-var-prinsippet, og har satt alle i tilknytning til a-lagstroppen på søndag i karantene, inkludert lagledere.
Vi har god oppfølging på våre spillere og ledere, og har til enhver tid fulgt retningslinjene fra NHF under pandemien. Dette innebærer rapportering fra spillerne to ganger om dagen, og en sterk indre justis i klubben knyttet til gjeldende retningslinjer.

Alle i Follo HK Damer håper på så mild sykdomsutvikling hos den smittede Charlottenlund-spilleren som mulig, og ønsker den aktuelle god bedring.

For spørsmål knyttet til situasjonen, ta kontakt med daglig leder Adrian Ark Saastad per e-post adrian.saastad@follohk-damer.no eller per telefon 482 24 880.