Follo HK Damer og Lars Abelsen enige om å avslutte samarbeidet etter endt sesong – Follo HK Damer

Follo HK Damer og Lars Abelsen enige om å avslutte samarbeidet etter endt sesong

Follo HK Damer har sammen med hovedtrener Lars Harald Abelsen blitt enige om ikke å fortsette samarbeidet når nåværende kontrakt utløper etter inneværende sesong.

Vi ønsker å takke Lars som har gjort en svært god jobb med å utvikle Follo HK Damer som klubb over 8 sesonger, en reise som startet i 2. divisjon i 2013. I løpet av denne perioden har Follo HK Damer gått fra å være en klubb tilhørende 2. divisjon, som nå er på vei til å markere seg på kartet i norsk topphåndball. Underveis i perioden har Lars vært med på å etablere en trenings- og toppidrettskultur i klubben, et helt sentralt element for å ta steget opp blant de bedre i landet.
Nå gjenstår ni seriekamper, og målet er å gjennomføre med stil og sikre opprykk til Rema 1000-ligaen.

I mellomtiden arbeider klubben knallhardt for å etablere et trenerteam og en spillertropp som virkelig skal bli konkurransedyktig neste sesong.

For eventuelle spørsmål eller andre henvendelser vedrørende dette, ta kontakt med sportslig leder Christer Hovdsveen-Halvorsen per e-post christer.halvorsen@follohk-damer.no

– Styret

Lars og resten av laget jubler etter en av mange gode prestasjoner under hans tid i klubben. Foto: Knut Andreas Stenseth