Onsdag den 18. november er det klart for den siste hjemmekampen før jul. De siste årene har vi hatt «Fyll Hallen» prosjektet en av de siste hjemmekampene for året. Det blir stor kontrast når det var mer enn 1000 tilskuere i Stil Arena i «Fyll hallen» kampen mot Fana 17. november 2019 mot i år hvor vi er nødt å spille kampen uten publikum.

Foto: Heidi Ringlund

Kreative skjeler i klubben har imidlertid kommet opp med ideen å gjøre om «fyll hallen» til «Spreng handballtv.com». Konseptet er at sponsorer, istedenfor å betale et beløp per tilskuer i hallen, vil klubben motta et beløp seer på handballtv.com. Det betyr at du støtter klubben ved å gå inn på https://handballtv.com/kamp/114895/ onsdag den 18. november fra klokken 17.50 og følge kampen.

Foto: Heidi Ringlund

Kampen går som det står over mot Fjellhammer. Fjellhammer er et lag vi har møtt en rekke ganger de siste årene. Når lagene møttes i oppkjøringen før sesongen var det Follo Damene som gikk seirene ut av kampene.

Ser man på tabellen er det topp mot bunn som møtes onsdag. Alle kamper lever sitt eget liv, så ingen kan ta noe på forskudd.  Møtet med Fjellhammer blir også et gjensyn med to tidligere FHKD spillere. Martha Garsjø og Victoria Bakken har tidligere spilt i Follo HK Damer drakt.

Gå inn på https://handballtv.com/kamp/114895/ onsdag den 18. november fra klokken 17.50 og få med deg spenningen.