Follo HK Damer – Randesund kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer – Randesund kamprapport

Follo HK Damer tok imot Randesund i Stil Arena på søndag. Ser man på tabellen skulle det være en grei skuring for hjemmelaget. Gjestene fra Kristiansand hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Randesund tok føringen i kampen. Gjestene var flinke til å straffe Follo damenes alt for mange personlige feil i 1. omgangen. De hadde ledelsen fra start og ledet kampen helt til Mina Hesselberg utlignet etter en kontring til stillingen 10-10. Bortelaget gir seg ikke og holder initiativet i kampen ut omgangen. Lagene gikk til pause på stillingen 16-17 etter Randesunds Hanne Andve satt en av sine 4 7 metere i mål. Hjemmelaget var nok ikke fornøyd med egen innsats. Hadde det ikke vært for hjemmelagets målvakt Hilde Søyseth som nok en gang hadde en meget god dag på jobb kunne det sett vesentlig verre ut for hjemmelaget.

Hilde Søyseth med nok en meget god kamp i Follo HK Damer målet.

Det var nok mange av de 50 tilskuerne som hadde fått kjøpt billett til kampen som håpet på at hjemmelaget skulle løfte prestasjonene og avgjøre til en komfortabel seier til rødtrøyene.

Katarina Ugland, dagens toppscorer for Follo HK Damer

Igjen hadde Randesund helt andre planer for hvordan kampen skulle utvikle seg. De tok igjen tak i kampen. Follo Damene slet med scoringsvegring i starten av 2. omgang. Det tok over seks minutter før hjemmelaget satt 2. omgangens første mål. Da hadde bortelaget satt 5 baller i Follo målet.

Julie Hattestad setter inn ledermålet i 2. omgang

Hjemmelaget spiste seg innpå og hentet igjen ledelsen etter 20 minutter. Det så ut til at de hadde et visst tak på kampen da Julie Hattestad ga hjemmelaget ledelsen til 25-24. Da var det en periode på 15 minutter som hjemmelaget vinner 9-2. Randesund klarte imidlertid å løfte seg igjen. De hentet inn ledelsen og kjempet seg til en tomålsledelse med under ett minutt å spille. Hjemmelagets toppscorer Katarina Ugland setter en av sine 9 mål og reduserer til 28-29 med 20 sekunder igjen å spille. Rødtrøyene går rett ut mann mann for å forsøke å presse frem en feil og berge ett poeng, men ungjentene fra Randesund holder hodet kaldt og tar med seg begge poengene tilbake til Kristiansand.

Mina Hesselberg ble av en jury kåret til dagens beste FHKD spiller.

Mina Hesselberg kåret til dagens Follo jente

Statistikk fra kampen:

NrSpillerMålAdvarsel2 minutter
8Katarina Karlsen Ugland900
21Mina Hesselberg500