Norges Håndballforbund har vedtatt å fryse all regional kampaktivitet til og med tirsdag 10. november.
Hva betyr dette for Follo HK Damer?

For å skaffe seg oversikt over gjeldende retningslinjer rundt omkring i det ganske land, har NHF valgt å kjøpe seg tid ved å fryse all regional kampaktivitet fra og med i morgen 06.11 til og med tirsdag 10.11. Det er ventet at NHF vil komme med nye oppdateringer tidlig i neste uke rundt hva som vil gjelde etter tirsdag 10.11.

For oss i Follo HK Damer betyr det dessverre at våre rekrutter ikke spiller den oppsatte kampen mot Oppsal i Juniorserien førstkommende søndag. Rekruttene trener som vanlig inntil videre, og vi venter i spenning på hva slags informasjon som kommer tidlig neste uke.

A-lagets hjemmekamp mot Randesund på søndag, 17:00 i Stil Arena går som vanlig, og det er fortsatt anledning til å samle 200 tilskuere i Stil Arena på våre 1. divisjonskamper.
Hvordan henger dette sammen med myndighetenes anbefalinger om å unngå samlinger med flere andre mennesker, minimere sosial kontakt og å holde seg hjemme så mye som mulig?

At myndighetene og NHF tillatter toppklubbene å holde arrangementer med 200 tilskuere i en tid som dette, er et kvalitetstegn og et tydelig signal om at våre arrangementer er trygge, og i henhold til de gjeldende protokoller og smittevernstiltak Follo HK Damer følger.

Våre lokale helter jobber knallhardt hver dag. De legger ned knallharde treningstimer, for å sikre lokalt engasjement, lokalpatriotisme, samhold, tilhørighet og entusiasme i Follo. Vi håper du vil være med på å støtte våre jenter i kampen om å sikre plass i Rema 1000-ligaen for kvinner neste år, og neste slag på veien er søndag 08. november klokken 17:00 mot Randesund.
Vi trenger all den støtten vi kan få, slik at vi i Follo HK Damer kan levere håndballopplevelser på det aller øverste nivået i Norge neste sesong, og da forhåpentligvis med enda flere av dere på tribunen.