Follo HK Damer – Gjerpen Kamprapport – Follo HK Damer

Follo HK Damer – Gjerpen Kamprapport

Det ble en fin kveld for hjemmepublikummet i Stil Arena onsdag kveld da Gjerpen kom på besøk. Rammene lå til rette med en tromme duell mellom bonden & snekker’n og en gammel og kjær kjenning med Amir Ashuri på sin stor-tromme.

Dagens kampsponsor Vinkl hadde rigget seg til med stand på tribunen og hele hallen gledet seg til et toppoppgjør i damenes 1. divisjon.

Follo damene tok kommandoen i kampen fra start og ga aldri fra seg initiativet. Hjemmelaget var oppe i en 5 måls ledelse ved drøyt halvspilt 1. omgang, men bortelaget ga seg ikke og kjempet godt og knappet inn rødtrøyenes ledelse til tre mål til pause. På resultattavla sto det 14-11 når lagene gikk i garderoben for å hvile før 2. omgang.

Hjemmelaget hadde ingen planer om å skuffe eget publikum i Stil Arena denne kvelden. De fortsatte å gjøre livet vanskelig for gjestene fra Skien. Etter 10 minutter øker lagets kaptein Tilde Alræk ledelsen til 19-13 med et av sine 8 mål for kvelden. Resten av kampen ble aldri spennende. Hjemmelaget anført av Tilde Alræk, en særdeles opplagt Mirela Gjikokaj og Hilde Søyseth som nok en gang vartet opp med en redningsprosent på over 50%, holdt på ledelsen og ga seg ikke før Julie Hattestad satt inn det 29. målet til hjemmelaget. Når de holder seg nede på 20 mål bakover ble det en overbevisende seier.

Mirela Gjikokaj ble kåret til hjemmelagets beste spiller av en jury i hallen. Det var nok ingen som var uenig i den avgjørelsen etter hun til tider lekte med bortelaget og satt inn 8 mål. En del av dem av det lekne slaget med en klokkeren flyver som kampens høydepunkt.