Søndag var det klart for kamp mellom laget som topper tabellen og laget som ligger på bunnen i Reistad Arena, da Reistad tok imot Follo HK Damer.

Det var lite som tydet på det i første omgang. Reistad var det beste laget av de to i første omgang. Hjemmelaget var i føringen hele omgangen, og var på det meste oppe i en 5 måls ledelse etter 22 minutter. Rollene var byttet. Reistad lykkes med det meste, mens gjestene fra Follo gjorde for mange tekniske feil og skuddbom. Til tross for det klarte de å knappe ledelsen ned til 3 mål når lagene tok seg en pause i garderoben.

Etter pausen satte damene fra vestsiden av fjorden et forsvar det var vanskelig for de unge spillerne på hjemmelaget å trenge igjennom. Hjemmelaget brukte seks minutter og trettisekunder på å sette sitt første mål i kampen. Da hadde FHKDs Tilde Alræk og Andrea Fossli utlignet med ett mål fra Alræk og to mål fra Fossli på kontring, og lagene var der de begynte.

Samarbeidet mellom forsvaret og målvakt Hilde Søyseth fortsatte utover omgangen, men litt rusk på kontringer og i angrepsspillet gjorde at det var spenning i kampen i drøyt 20 minutter ut i 2. omgang. De siste 10 minuttene satt Follo damene sluttspurten og viste at tabellplasseringen ikke var tilfeldig.   

Hjemmelaget klarer kun å sette inn et mål i nettmaskene til bortelaget mens bortelaget øker ledelsen til 9 mål til slutt. Det hele ble toppet med at Mille Fuglei kommer inn i målet for å stoppe en 7 meter til Reistad. Det ender med redning med påfølgende retur til straffeskytter fra Reistad, og unge Fuglei varter like godt opp med en dobbeltdekning i sluttsekundene.

Maren Tefrum ble kåret til dagens Follo spiller av en jury i hallen.

SpillerMål2 min
Katarina Karlsen Ugland70
Mina Hesselberg60
Tilde Alræk51
Andrea Sandkvist Fossli50
Julie Kristine Hattestad20
Maria Keiserås Haugen20
Hilde Søyseth10
Mirela Gjikokaj11
Silje Alvestad10
Mille Fuglei00
Mari Nilsen Solberg00
Maren Sofie Tefrum00
Karin Mollatt00
Aleksandra Mandic00