Nye smittevernstiltak i Nordre Follo kommune – hvordan påvirker dette Follo HK Damer? – Follo HK Damer
Foto: Heidi Ringlund

Nye smittevernstiltak i Nordre Follo kommune – hvordan påvirker dette Follo HK Damer?

Fra og med i dag – 01.10 gjelder nye smittevernstiltakene i vår kommune. Dette omfatter munnbind på kollektivtransport, men også en begrensning på 50 tilskuere på arrangementer uten fast seteplassering.

Med fast seteplassering menes det at den enkelte person blir anvist til en sitteplass som skal benyttes gjennom hele arrangementet. I vårt fantastiske STIL Arena er samtlige plasser merket tydelig, hvilket gjør det fullt mulig for vår del (og Follo HK) å gjennomføre arrangementer med 200 tilskuere etter de nye tiltakene som er gjeldene fra og med 01.10 (i dag).

Bonden og Snekkern gleder seg til å skape stemning med 198 andre Follo HK Damer-tilhenger fremover!
Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Nytt for våre kamper fremover vil altså bli at samtlige som kjøper billett vil være nødt til å benytte seg av den anviste plassen gjennom hele kampen.
Plassene er markert tydelig med grønne klistremerker med tekst «SITT HER».

Alle plasser er tydelig merket med «Sitt Her»


Dersom det skulle være utfordringer med å forholde seg til de nye reglene når du er på kamp fremover, er det bare å ta kontakt med en av våre funksjonærer som står klare til å hjelpe deg.

Første kamp med de nye gjeldende tiltakene er onsdag 07.10, hvor vi tar i mot ubseirede Ålgård til dyst i STIL Arena, med kampstart 17:30!
Møt opp for å se Silje, Katarina og Andrea juble igjen! Billetter kjøpes i appen

Silje, Katarina og Andrea i ekstase etter cupavansementet mot Aker
Foto: Heidi Ringlund