Dagens kamp er 3. runde i NM mot Aker Topphåndball. 

Dagens motstander Aker TH rykket opp sesongen 18/19 til Rema 1000 ligaen samme sesong som vi også rykket opp da vi fikk den ekstra plassen da Larvik ikke fikk tildelt sin elitelisens. Aker TH gjorde en meget sterk debutsesong i Rema 1000 ligaen og havnet tilslutt på en 7. plass med hele 19 poeng. Follo HK damer rykket dessverre ned, men fikk hvert fall med seg to gode kamper mot Aker der vi spilte uavgjort borte og vant hjemme forrige sesong. Kampene mot Aker TH er ofte tette og harde der lagene kjenner hverandre godt, og der det i tillegg til poeng (eller avansement i NM)  ligger mye prestisje i potten når vi barker sammen.

Våre jenter fikk en meget tøff start på sesongen mot Levanger hjemme der vi tapte 28-33 hjemme i Stil arena. Tre dager etter dette spilte vi borte mot CSK i Trondheim og vant 23-31. Kan laget ta ytterligere noen steg og stoppe Aker`s NM marsj i dag?

Kan laget ta ytterligere noen steg og stoppe Aker`s NM marsj i dag?

Aker TH på sin side startet med solide seire 31-22 mot Fana og 30-24 mot Rælingen før de tapte hjemme nå på søndag mot Molde 25-32.

Ta turen på kamp og støtt våre lokale topphåndball jenter. Det er kun 200 plasser tilgjengelig og du må bestille plass i appen vår i forkant av kampen.