Denne uken har Follo HK Damer hatt treningsleir hjemme i kjente og kjære omgivelser. Det ble dessverre ikke utenlandstur denne oppkjøringen på grunn av Covid-19, men treningsinnsatsen og humøret var på topp.

Vi er så heldige at vi har flotte treningsfasiliteter i hjemmearenaen vår, så her var det plass til at hele klubben kunne ha treningsleir samlet i Stil Arena. Klubben har i flere år vært i Ebeltoft, Danmark og det var selvfølgelig litt trist å bryte en tradisjon alle i klubben har vært veldig fornøyd med. Uansett var det et enkelt valg med tanke på den situasjonen vi har med smitte og ikke minst at vi som prestasjonsgruppe selvsagt må være ekstra forsiktige.

Både J18 og damelaget trente daglige økter i STIL arena og Langhushallen. Dagene bestod i økter fra kl 09.00 og felles lunsj før man restituerte litt og kjørte dagens andre økt i 1400-1500 tiden.  Dagene bestod av en økt med håndball og en økt med fysisk trening. Damelaget spilte en treningskamp mot Aker og J18 spilte treningskamp mot Fredrikstad. Begge gruppene rapporterer om meget positive kamper som viser at man er godt i gang samt at jentene virkelig opplevde glede ved å endelig få konkurrere. 

I tillegg til flotte Stil Arena brukte vi SPARTA treningssenter flittig for å trene fysisk. Vi har hatt mange ressurser i sving for å få til denne hjemlige treningsleiren. Flere av klubbens egne ressurser sørget for måltider i arenaen. Axel fra Plexusklinikken bistod med både fysisk trening og behandling for jentene. Ole Viken stilte opp for å bidra med fysisk trening og ikke minst stilte hele familien Solberg opp med en fantastisk Farmen challenge som en finale på den flotte uka. 

Alt i alt en veldig god uke, og som forhåpentligvis vil være med å legge et godt grunnlag for begge treningsgruppene videre inn mot seriestarten og alvoret som venter.