Vår kjære hovedtrener Lars Abelsen har jubileum i dag den 9. april når han fyller 50 år. Hele Follo HK Damer familien gratulerer og sender varme tanker.

Lars Abelsen ble ansatt som hovedtrener til sesongen 2013-14 når klubben var i 2. divisjon. Han innførte umiddelbart et trenings regime med økte treningsmengder og kvalitet i treningene for å danne grunnlaget for at klubben kunne starte sin klatring i seriesystemet. På den tredje sesongen i 2. divisjon var grunnlaget godt nok til at han førte laget til puljeseier i 2. divisjon samt kom vellykket gjennom en kvalik for å spille 1. divisjon sesongen 2016-17. Etter tre nye sesonger med god progresjon i 1. divisjon, med få utskiftinger i spillergruppen klarte Lars Abelsen å lede Follo HK Damer til kvalifisering til spill på øverste nivå foran denne sesongen.

Som forventet har denne sesongen har vært tøff sportslig sett. Vi må allikevel si et det er en god fortsettelse på utviklingen Lars Abelsen har hatt med spillergruppen. Selv med nedrykket klart, vil vi påstå at det er en spillergruppe og en klubb som står igjen med masse nyttig erfaring som vi vil ta med videre. Dette viser at kontinuitet med riktig person i hovedtrenerjobben bærer frukter over tid.

Lars Abelsen er en person som er dønn seriøs i alt han foretar seg. Det er aldri noen tilfeldigheter med hvordan treninger blir lagt opp og gjennomført. Han får fysisk vond de få gangene han må avlyse treninger, og er fast bestemt på at man må trene best for å bli best.

Igjen vil vi sende gratulasjoner til Lars på den store dagen. Follo HK Damer er utrolig takknemlig for det du har gjort for klubben. Det er ingen tvil på at du har en av de aller største aksjene i at klubben er der den er i dag.

Tusen takk og gratulerer med dagen