Mari Nilsen Solberg har spilt et år i Follo HK Damer rekrutt. Da hun ble tilbudt en kontrakt for å gå inn i A-lags troppen takket hun ja til det. Det lover godt for fremtiden at nok et av klubbens talenter som løftes opp i A-stallen.

Mari har blitt tatt ut på flere samlinger på LK02, og med en enda tøffere treningsmiljø har vi stor tro på videre utvikling for jenta fra Skptvedt. Mari har også denne sesongen vært noe med på A-laget og var med i troppen når Follo HK Damer spilte sin bortekamp mot Oppsal.

Mari sier selv følgende når vi ber henne kommentere hvilke tanker som lå bak valget med å signere med Follo HK Damer.

Jeg valgte å signere i Follo HK Damer fordi jeg ser på dette som en god mulighet til å utvikle meg som kantspiller og spille på et høyere nivå. Ser frem til den kommende sesongen med en ny treningsgruppe og håper på at vi gjør vårt beste i 1.div så vi kanskje kan rykke opp i Rema1000-ligaen igjen!😊 gleder meg