Nok en signering hos Follo Hk Damer. Mille Fuglei ble tatt opp i A-stallen før årets sesong og har hatt treningshverdagen i A-stallen, selv om mesteparten av spilletiden har vært i 2. divisjon. Her har hun vært en sentral bidragsyter, og tatt store steg. Det er også blitt noen meget gode innhopp i Rema1000 ligaen i år.

I forbindelse med signering av ny kontrakt sier Mille: Jeg valgte å signere ny kontrakt med Follo HK Damer fordi jeg føler jeg kan ta steg. Det å spille 1. divisjon føler jeg er perfekt for meg akkurat nå. Så får vi se til neste år om vi klarer å komme oss opp igjen etter denne sesongen. Det noe jeg er veldig innstilt på! Det er her jeg bor og her jeg kommer fra, altså ingen tvil om at det var her jeg ville spille. Det er et ekstremt godt lagsmiljø, og er fornøyd med vårt trener-team.