Nok en gladnyhet fra Sportslig Leder Christer Halvorsen i Follo HK Damer. Det meldes at Silje Alvestad har valgt å forlenge med Follo HK Damer. Det har ikke manglet på tilbud fra andre klubber, men hun valgte altså å forlenge med Follo HK Damer. Klubben er veldig glad for at unge talenter har tro på prosjektet selv om det er spill en divisjon ned.

Etter å ha vært en dominerende spiller i fjorårets EM med LK02 hvor hun flere ganger ble kåret til Norges beste spiller i kampen. Årets sesong har dessverre blitt litt redusert etter flere små skader som har fulgt hverandre. Det er selvfølgelig noe som blir tatt på alvor og aktiviteten er justert for å få Silje skal bli skadefri før hun kan ta ut sitt fulle potensiale. Det har medført at Silje ikke har blitt så mye implementert i A-stallen som planlagt, men hun fikk sin debut i Rema1000 ligaen i kampen mot Byåsen i høst.

Vi har stor tro på at en god håndball pause etterfulgt av en god oppkjøring skal gjøre at Silje skal bli en betydelig bidragsyter på Follo HK Damers A-stall i de neste sesongene.

Jeg har lyst til å utvikle meg og da mener jeg absolutt at Follo er best for meg

Silje Alvestad

Når vi spør Silje om hva som gjorde at hun valgte Follo HK Damer sier hun følgende:

Jeg valgte å signere med damelaget da det ga meg muligheten til å ta et steg videre. Jeg har lyst til å utvikle meg og da mener jeg absolutt at Follo er best for meg, siden jeg både vil få erfaring fra de andre jentene på laget og ved å spille i en divisjon høyere enn i forrige sesong. Jeg trives veldig bra i Follo med dyktige trenere og et veldig godt treningsmiljø. Jeg håper selvfølgelig vi rykker opp i Rema 1000 ligaen igjen, og jeg har virkelig tro på at vi kan klare det!