I disse tunge Corona tider har vi en veldig gledelig melding å komme med. En av de virkelige store talentene, Mina Hesselberg har valgt å fortsette sin håndballkarrière i Follo HK Damer. Mina er virkelig en lokal spiller som har spilt aldersbestemt håndball i en av våre partnerklubber Langhus Håndball. Mina har flere landslagssamlinger på LK00 bak seg, og har vist sitt potensial gjennom flere sesonger. Vi har stor tro på at Mina etablerer seg som en sentral spiller på A-laget de kommende sesongene.

Mina sier hun valgte å signere ny kontrakt med Follo HK Damer fordi det er en klubb hvor hun føler hun kan utvikle seg videre som håndballspiller. Det er både godt treningsmiljø med dyktige og kompetente trenere. Samtidig sier hun at hun trives veldig godt i klubben, det er et veldig godt miljø blant jentene. Mina gleder seg, og ser frem til en ny og spennende sesong!