Andrea klar for ytterligere to sesonger med Follo HK Damer – Follo HK Damer

Andrea klar for ytterligere to sesonger med Follo HK Damer

Det signeres så blekket spruter på klubbkontoret til Follo HK Damer om dagen. Den siste ut er med forlenget kontrakt er den unge Follo HK Damer veteranen Andrea Sandkvist Fossli. I en alder av kun 22 år er Andrea allerede inne i sin syvende sesong i Follo HK Damer.

Det er utrolig viktig for oss som klubb at spillere som Andrea med videre. Det betyr kontinuitet i spillergruppa for å videreføre trenings-kulturen i spillergruppa. Andrea er høyrekanten som har innstillingen på at det å yte 100% innsats er obligatorisk og bidrar til å opprettholde kvalitet på treningene.

Hun har vist gjennom sesongen at hun har nivået for å spille på det øverste nivået, og med Andreas innstilling vil hun garantert utvikle seg videre i Follo HK Damer.

Arbeidet i klubben er spennende, og jeg har veldig troa på satsingen i lokalmiljøet

Når vi spør Andrea om hvorfor hun velger å forlenge med Follo HK Damer trekker hun frem at hun trives godt i Follo HK Damer. Hun mener det er spennende med arbeidet som legges ned, og har veldig tro på prosjektet med å tilrettelegge for et prestasjons miljø for jenter i Follo-regionen som ønsker å satse håndball.