Det signeres så blekket spruter på klubbkontoret til Follo HK Damer om dagen. Den siste ut er med forlenget kontrakt er den unge Follo HK Damer veteranen Andrea Sandkvist Fossli. I en alder av kun 22 år er Andrea allerede inne i sin syvende sesong i Follo HK Damer.

Det er utrolig viktig for oss som klubb at spillere som Andrea med videre. Det betyr kontinuitet i spillergruppa for å videreføre trenings-kulturen i spillergruppa. Andrea er høyrekanten som har innstillingen på at det å yte 100% innsats er obligatorisk og bidrar til å opprettholde kvalitet på treningene.

Hun har vist gjennom sesongen at hun har nivået for å spille på det øverste nivået, og med Andreas innstilling vil hun garantert utvikle seg videre i Follo HK Damer.

Arbeidet i klubben er spennende, og jeg har veldig troa på satsingen i lokalmiljøet

Når vi spør Andrea om hvorfor hun velger å forlenge med Follo HK Damer trekker hun frem at hun trives godt i Follo HK Damer. Hun mener det er spennende med arbeidet som legges ned, og har veldig tro på prosjektet med å tilrettelegge for et prestasjons miljø for jenter i Follo-regionen som ønsker å satse håndball.