Tilde kom til klubben før denne sesongen som en forsterkning til Follo HK Damers debut sesongen i Rema1000 ligaen. Hun har vært et solid tilskudd i spillergruppa både på og utenfor banen. Hun presterer stabilt på et høyt nivå i alle kamper og har bare blitt bedre og bedre gjennom sesongen, og er p.t. lagets toppscorer.

Tilde sier hun valgte å forlenge med Follo HK Damer fordi det er en klubb med ambisjoner. Jeg har blitt tatt godt imot, treningslukturen og samholdet er bra. Jeg har utviklet meg som spiller, med god hjelp fra dyktige trenere.

Jeg valgte Follo HK Damer fordi det er en klubb med ambisjoner.

Det er veldig gledelig Tilde har gitt klubben sin tillit ved å forlenge kontraktene sin for to nye sesonger. Klubben tar det som en anerkjennelse at jobben som legges ned av spillergruppe trenerteam, styre og støtteapparat er på rett spor når en spiller at Tildes erfaring har tro på prosjektet med å etablere Follo HK Damer på det øverste nivå.