I dag, fredag den 21. februar fyller «Follo HK Damers grand old man» 80 år.

Kåre Nordhagen står virkelig for kontinuitet i klubben og har vært en viktig bidragsyter i klubben siden den ble opprettet i 2007. Han har vært selve grunnstenen gjennom klubbens oppbygging fra det ble startet med lag i 3. divisjon til dagens situasjon med spill i Eliteserien. På mange måter kan man kalle Kåre for Follo HK Damers «far».

Kåre er en som går stille i dørene og ikke ønsker fokus på egen person. Han snakker aldri høyt om alt han gjør for klubben. Vi som har jobbet med Kåre noen år vet hvor mye han har betydd og fortsatt betyr for Follo HK Damer. Det er vanskelig å se hvordan klubben skulle klart å komme dit vi er i dag uten Kåres innsats. Alle som er glad for at Follo regionen har et lag som satser mot Norgestoppen på seniornivå skylder Kåre en stor takk.

Hele klubben ønsker Kåre til lykke med dagen, og håper dagen blir som du har fortjent 😊