Lerøy 2. runde – Follo HK Damer

Lerøy 2. runde

3 poeng i Sofiemyrhallen

Kolbotn-Follo 19-19

Etter en første omgang som var lettere kaotisk fra vår side, var Kolbotn fortjent i ledelse 11-9. I andre omgang fikk vi satt et mye bedre forsvar og angrepsspillet ble også mer strukturert. Dette førte oss opp i ledelsen for første gang på 19-18, men Kolbotn utlignet rett etterpå. De siste tre minuttene har vi flere gode muligheter til å avgjøre, men kampen ebber ut i uavgjort, som etter kampbildet å regne må sies å være et greit resultat for begge lag. BB: Julie Hattestad

Mål: Julie Hattestad 7(4), Silje Alvestad 3, Ingeborg Brøste Fossnes 2, Marte Hamborg 1, Martine Hansen Ulvik 2, Mari Nilsen Solberg 2, Aleksandra Mandic 1, Marte Kaasa Sydtveit 1.

Follo-Fjellhammer 25-21

Etter at Fjellhammer får den beste åpningen, tar vi midtveis i første omgang over kommandoen, og gir den ikke fra oss. Fra 13-10 til pause øker vi forspranget gradvis utover andre omgang, før Fjellhammer knapper inn litt mot slutten. En meget solid kamp av våre jenter som fører oss opp på andre plass i pulje 2 etter to runder. BB: Aleksandra Mandic

Mål:Julie Hattesad 6(1), Cecilie Brække 3, Mari Nilsen Solberg 1, Aleksandra Mandic 5, Silje Alvestad 4, Ingeborg Brøste Fossnes 1, Kristin Torvaldsen 5.

BB: Julie Hattesad og Aleksandra Mandic