Hei alle håndballvenner og velkommen til ny håndballfest i Stil Arena når vi tar i mot Byåsen søndag 22 september.

Det har som alle forventet vært en tøff start for oss i Rema 1000 ligaen med 3 tap mot henholdsvis Storhamar, Vipers og Molde. Det har selvsagt vært tøft å møte toppen i Norge så tidlig, men samtidig har det vært veldig gøy og inspirerende å spille disse kampene. Vi opplever at vi allerede har tatt små steg, og har fått veldig gode referanser på hva vi må utvikle hvis vi skal kunne være med å kjempe om poeng i enkeltkamper. Jentene har trent godt siden Moldekampen og er klar for ny dyst mot laget fra Trondheim.

Dagens mostander er et lag som har tilhørt Norgestoppen i mange år, og har flere sentrale profiler som håndballkjennere vil kjenne igjen i søndagens kamp. Ida Alstad er «dronninga» på dette laget og står for mye rutine og trygghet.  Av andre rutinerte spillere er Teodora Tomac også en erfaren spiller med lang fartstid i klubben. De to siste sesongene har Byåsen også hentet sterke profiler i bl.a. Julie Bøe Jacobsen (Rælingen), Annick Lipman (Gjerpen), Jenny Sødren (Skuru IK) og Patrycja Swierzewska (Elbrag/Polske landslaget). I tillegg møter vi to av våre gamle kjente Yasminee Gluic og Anna Huse som begge har spilt i Follo damer i 17/18 sesongen.

Byåsen vil i følge vårt tips være med og presse Molde på 3. plassen i årets sesong, og skal få lov til å være klare favoritter til denne kampen. Vi skal love å kjempe hardt, og gjøre det vi kan for å underholde dere som kommer og støtter oss. Kanskje tar vi enda et steg og skreller i runde 4?