Mandag den 12 august starter årets sommerakademi for jenter født 2009 til 2005. Vi er stolte og glade for at det også i år er fulltegnet på sommerakademiet.

Velkommen til Follo HK Damers sommerakademi. Dette er campen for deg som er ivrig, har lyst til å lære masse nytt 😊 I vårt akademikonsept har vi stor fokus på basistrening, og vårt motto er at man aldri kan få nok basistrening. Med basistrening mener vi grunnleggende individuelle ferdigheter, både tekniske, taktiske og fysiske. Videre sier vi alltid teknikk før taktikk for barne og ungdomsspillere. Aldersgruppen vi inviterer til akademiet er i den motoriske gullalder. De lærer nye teknikker relativt fort – og da er ekstra basistrening GULL VERDT og vil være med på å legge grunnlaget for de individuelle ferdighetene til den enkelte spiller, noe de vil få stor glede av i fremtiden. Lars Harald Abelsen, hovedtrener Follo HK Damer

Bilde fra fjorårets sommerakademi

Vi gleder oss til å ta imot 80 jenter for tre fine dager med mye håndball. Vi vil gi deltakerne en god start på sesongen med mye gode tips og råd fra Follo HK Damers spillere.

Sommerakademiet er en viktig aktivitet og en veldig fin anledning til å bli kjent med unge ivrige spillere som kanskje om noen år er en del av klubben vår.