Son Spa – Follo HK Damer

Follo HK Damer og Son Spa inngikk partenes første avtale vinteren 2021.
Avtalen har som formål å profilere Son Spa i Follo-regionen og nasjonalt. Videre skal Son Spa være med på å legge til rette for at partnere av Follo HK Damer skal få ta del i et B2B-nettverk, som på sikt skal sørge for at partnere av Follo HK Damer skal oppleve vekst.
Les Østlandets Blad sin omtale av partnerskapet:
https://www.oblad.no/son-spa-har-hatt-et-kjempear-til-tross-for-koronaen-na-blir-de-follo-hk-damers-nye-sponsor/s/5-68-973957

Besøk Son Spa på deres hjemmeside!
https://sonspa.no

Om Son Spa

Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Soon en gang lå.

Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Interiøret har et maritimt og hjemmekoselig preg med utgangspunkt i seiling som Son er mest kjent for. Historien og de gamle båtbyggeriene i tidligere Soonstider gjenspeiles i hotellets profil og interiør.

Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din.

Som konferansehotell kan vi tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen du og dine kolleger aldri glemmer.

Son Spa en del av Nordic Hotels & Resorts, “A collection of independent hotels and resorts”. Våre søsterhoteller er blant annet Strömstad Spa, The Thief i Oslo, Farris Bad i Larvik, Yasuragi i Stockholm, Nordic Light og Nordic C i Stockholm, Copperhill i Åre, Selma Spa i Sunne, Stenungsbaden i Stenungssund, Aronsborg i Stockholm, Skt Petri i København, Norefjell Spa på Norefjell og Hotel Christiania Teater i Oslo.