Follo Energi – Follo HK Damer

Follo Energi og Follo HK Damer gjenopptok samarbeidet sommeren 2020. Et samarbeid som skal sørge for at det nye Follo Energi Sommerakademi blir gjennomført med topp kvalitet, og gir et godt sportslig tilbud til unge lokale jenter i nærområdet!

Om Follo Energi:

I Follo Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi er et gammelt selskap som hele tiden har fokus på å bevare de gode tradisjonene samtidig som vi fornyer oss. 

Siden 1914 har det blitt levert lokal strøm i regionen fra Børter Everk i Enebakk og i 1990 kjøpte vi rettighetene til all strøm som produseres i Børter – og det ønsker vi å fortsette med i over 100 år til.

Vi tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling, lokale arbeidsplasser og støtter hvert år en rekke tiltak rettet spesielt mot barn og unge.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver.

Vi samarbeider tett med vårt søsterselskap Smart Energi som har vunnet blant annet priser for «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen og «Enovas innovasjonspris» for å ha gjort deltagelse i det grønne skiftet enkelt for de tusen hjem.

Vår rolle har endret seg gjennom mer enn 100 år, men oppdraget er det samme; Sørge for at du og familien din, arbeidsplassen din og lokalbutikken din på hjørnet har strøm hver eneste dag.

Utfordre oss gjerne, sammen blir vi bedre!