Follo HK Damer-Tertnes Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer
Fote Heidi Ringlund

For andre gang var det dobbelkamp i Stil Arena. Follo Damene var denne gangen først ut når Tertnes sto på motsatt banehalvdel.

Kampen starter nølende fra begge lag. Det tok nesten tre minutter før gjestene satt det første målet i kampen. Det ble en kamp preget av en del tekniske feil fra begge lag. Tertnes var i føringen mesteparten av kampen, men hjemmelaget klarte å holde kontakt med to til tre mål bak. Etter drøyt 20 minutter lagene like langt når på stillingen 10-10 etter et vakkert trick skudd av Mina Hesselberg. Det gikk litt tråere mot slutten av omgangen så Tertnes kunne ta pause i ledelsen 12-15.

Lea Tideman Stenvik debuterte i Rema1000 Ligean med tre fulltreffere

Etter 16 minutter setter dagens debutant i Rema1000 ligaen et av sine tre baller i nettet til stillingen 19-21. Da fulgte en måltørke på nesten 8 minutter for hjemmelaget. Det gjorde at hjemmelaget mistet kontakten og kampen ble mer eller mindre avgjort.

Det endte til slutt med resultatet 22-28.

Tittelen hjemmelagets beste spiller ble veldig fortjent tildelt Hilde Søyseth.