Foto: Heidi Ringlund

Follo HK Damer-Larvik, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Søndag 10. april er det klart for sesongens siste kamp i Rema1000 ligaen for Follo Hk Damer. Det er Larvik som kommer på besøk. For anledningen er det gratis inngang for alle, så benytt anledningen til å se Follo HK Damers siste kamp for sesongen.

Larvik startet sesongen lit trådt, men har kommet i siget. De ni siste kampene har de fire seiere og to uavgjort kamper. Larvik har også veldig mye å spille for i denne kampen. De ligger på en niende plass på tabellen som betyr best utgangspunkt av de som skal spille kvalifisering om nedrykkskamp, men det de ligger på samme poengsum som Aker som ligger på siste sluttspillplass. Den siste kampen kan med andre ord bety forskjell på sluttspill og kvalifisering for å beholde plassen i Rema1000 ligaen.

Follo Damene har som kjent kun æren å spille for, men motivasjonen for å sparke fra seg en siste gang selv om det ikke har noen betydning på tabellsituasjonen er stor. Det blir en kamp hvor Larvik er favoritter, men også har alt presset på sine skuldre.