Follo HK Damer-Byåsen Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer

Onsdag var det klart for sesongens nest siste kamp når Byåsen kom på besøk til Stil Arena.

Det var noen forventning til at Follo Damene skulle gi Byåsen kamp selv om gjestene hadde vesentlig mer å spille for enn hjemmelaget som ikke har annet enn æren å spille for.

Kampen begynte nølende med enkle tekniske feil fra begge lag. Det tok noen minutter før det første målet kom, men så var det noen minutter hvor målene kom på løpende bånd. Etter drøye seks minutter sto det 3-3 på resultat tavlen. Etter det følger en periode med noen personlige feil og skuddbom som Byåsen straffer hjemmelaget hardt for og går opp i en tremåls ledelse.

Hjemmelaget kjemper seg imidlertid inn i kampen igjen, og kan gå til pause på stillingen 11-11.

Den andre omgangen starter ikke veldig bra for hjemmelaget. Det gode forsvarsspillet fungerte ikke som det gjorde i første omgang. Sammen med dårlig flyt i angrepsspillet førte til at de første drøye ti minuttene i andre omgang tapte hjemmelaget med 8-2. Det forspranget klarte aldri hjemmelaget å knappe inn. Lagene bytter på å score mål resten av kampen og kampen ebber ut på stillingen 21-28.

Dagens spiller for Follo HK Damer ble Frida Svae Eggum

Hjemmelagets toppscorer med fem fulltreffere og vel fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller ble Frida Svae Eggum.

Nå følger en drøy uke med trening før sesongens siste kamp mot Larvik som kommer til Stil Arena den 10 april kl. 15.00.