Follo HK Damer-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Follo HK Damer
Fote Heidi Ringlund

Follo HK Damer-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Søndag var det nok en gang er det klart for hjemmekamp i Stil Arena. Ikke mindre enn Aker Topphåndball som kom på besøk med eks Follo trenerne Lars Abelsen og Atle Stenvik i spissen. Det var første kamp uten COVID restreksjoner på lang tid, og det var gledelig å se det var flere som hadde tatt turen i hallen.

Aker har som kjent hatt en veldig god start på sesongen og måtte finne seg i å favoritt før kampstart. Når kampen kom i gang viste Aker tidlig i at de var det beste laget også denne dagen. Lagene fulgte hverandre de første minuttene. Etter halvspilt første omgang hadde Aker festet grepet, men hjemmelaget fremdeles kontakt på stillingen 6-8.

June Krogh debuterte i Rema1000 serien. Foto: Heidi Ringlund

Tre minuttene senere hadde økt ledelsen til 6-11. Aker slapp hjemmelaget opp til et par mål bak, men det virket som bortelaget hadde kontroll. Til pause var stillingen 13-19 etter en annen Follo HK Damer kjenning og kampens toppscorer, Janne Eklo setter et straffekast i siste sekund.

2. omgangen ble aldri spennende. Hjemmelaget klarte aldri å knappe inn på ledelsen. Omgangen gikk med en ledelse til bortelaget på mellom fem og åtte mål og kampen ebber ut med 28-36 seier til Aker Topphåndball.

Tittelen hjemmelagets beste spiller gikk vel fortjent til Mina Hesselberg.