Fana-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Follo HK Damer

Fana-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Årets siste seriekamp ble en litt spesiell opplevelse for spillerne. Kampen var i utgangspunktet ikke avgjørende for Follo HK Damer sin del, det sammen med at kampen gikk for tomme tribuner gjorde rammene spesielle.

Gjestene fra Follo kom dårlig ut av startblokkene. De kom til gode muligheter, men enten gikk avslutningene over, i stolpene eller på målvakt. Etter 8 minutter sto det 6-1 til Fana. Det så ut til å bli en tung kveld i Fana Arena da dagens «hovedtrener» Atle Stenvik la det grønne timeout kortet i sekretariatet bordet. Det var tydeligvis en vellykket prat for gjestene gikk fra 6-1 til 9-9 på snaue ti minutter. Da så det plutselig ut til å kunne bli kamp igjen.

Nærmere slapp aldri hjemmelaget gjestene fra Follo, lagene gikk til pause på stilling en 15-13.

2. omgangen tik Fana igjen tak i kampen og dro sakte fra i målprotokollen. Kampen ble aldri veldig spennende. Fana styret kampen ut og vant til slutt 33-25.

Kristiane Knutsen ble fortjent igjen kåret til dagens Follo HK Damer spiller.

Med det var Rema1000 serien over for denne gang. Det har vært klart en stund at det blir spill i første divisjon neste sesong. Vi skal gjøre alt for å gjøre den visitten så kort som mulig. Spill i Rema1000 serien ga absolutt mersmak selv om det har vært en tøff sesong resultatmessig. Vi jobber videre for å komme sterkere tilbake ved neste anledning og komme opp for å etablere oss.